Het overzicht van bouwbedrijven
 • Item thumbnail

  Triple-D

  Beplatingswinkel.nl is een leverancier van producten van wand- en dakplaten. Wij produceren de meeste producten in eigen beheer en de overige producten kopen wij groot in, rechtstreeks bij de fabrikant. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs garanderen. En dat proberen we te combineren met een verregaande service. Op die manier streven we naar een unieke […]

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Portacon Toegangstechniek

  Met een scherp oog voor detail heeft Triple-D sinds 1998 gewerkt aan de visualisatie van diverse architectuurprojecten, interieurs en industriële objecten. De verfijnde 3D artist impressions en visualisaties worden tot stand gebracht door gebruik te maken van de nieuwste software en technologie. Deze geavanceerde tools worden gecombineerd met meer dan 24 jaar aan ervaring in […]

  Molendijk Noord 54 7461 JE Rijssen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Ramson stukadoor & schildersbedrijf

  Ramson Stukadoors &
  Schilderwerken
  U kunt voor verschillend stucwerk terecht bij Ramson Stukadoors & Schilders. Van pleisterwerk, sierlijsten & ornamenten voor een klassiek huis tot een betonlook voor een moderne woning. Ook kunt u bij ons terecht voor schilderwerk, latex en spachtelputz en zelf aanvullende werkzaamheden als loodgieters- en timmerwerk.

  Wat uw ook gedaan wilt hebben, op Ramson Stukadoors & Schilderwerken kunt u bouwen.

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Toolprofessional.nl

  Toolprofessional is dé online gereedschapswinkel – specialist in meetapparatuur. Van een roterende laser, kruislijnlaser, puntlasers tot tegellasers en nog veel meer! Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en kalibratie van meetapparatuur. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit uit zich niet alleen in producten van hoogwaardige kwaliteit, maar ook in onze service. Onze productspecialisten zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Uw wensen staan centraal en wij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing!

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Revis Zwembaden

  Wilt u een zwembad laten aanleggen? Neem dan contact op met Revis Zwembaden! Wij produceren, installeren en bouwen RVS, Inox en polypropyleen leen zwembaden in onze eigen productiehal te drachten. Naast het aanleggen van zwembaden leveren wij ook zwembadafdekking, overkappingen en andere accessoires zoals een zwembadrobot om uw water schoon te houden.

  Wij leveren niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland zoals Spanje, Frankrijk of de Canarische eilanden. Voor het aanleggen van een zwembad is Revis Zwembaden uw partner!

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Top-Afstandsmeter.nl

  TOP-Afstandsmeter is dé webshop voor iedereen die op zoek is naar een professionele afstandsmeter laser om alles, van een kamer tot aan grote afstanden nauwkeurig te meten. De laser afstandsmeter is dé vervanger van de ouderwetse rolmaat en is geschikt voor het laser meten van allerlei verschillende toepassingen. De afstandmeter is beschikbaar voor afstanden van maximaal 20 meter tot 200 meter. Nauwkeurig meten is nog nooit zo eenvoudig geweest! U vindt bij ons verschillende topmerken, waaronder de Stanley (FATMAX), ADA, Ansmann, Geo Fennel, Spectra, TOP-Laser, Leica Disto en DeWALT afstandsmeters. Hierbij hanteren wij altijd scherpe prijzen en werken wij met een ruime voorraad. Daarnaast krijgt u bij ons altijd advies van de specialist!

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  De Oudeschakelaar.nl

  De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in bakeliet stopcontacten en bakeliet schakelaars waarmee de originele details die je woning zóveel meer karakter geven, behouden blijven. De perfecte mix tussen tijdloos design en moderne techniek.

  Als je bij ons bestelt dan voorkom je een lange...

  Breeland 19, 3828 VA, Hoogland
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Qub Ledverlichting

  Verlichting groothandel Qub, specialist in wand- en plafondverlichting. Qub is dé online partner voor verlichting. Qub is al jarenlang actief als groothandel op het gebied van verlichting voor de professional in afbouw, installatie en plafondtechniek. Qub fungeert als webshop online in verlichting vanuit haar eigen voorraad en levert alle bestelde producten af op een locatie naar keuze. In de webwinkel vind je alles op het gebied van inbouwspots, led panelen, wandlampen en plafonnières. Qub heeft als verlichtingsgroothandel zeer scherpe prijzen en we innoveren ons productassortiment continue voor de beste prijs kwaliteit verhouding. Door onze ruime voorraad hebben we slechts een levertijd van 1 werkdag.

  Bedrijvenpark Twente 183 7602 KG ALMELO
  Beoordeel als eerste!