Het overzicht van bouwbedrijven
 • Item thumbnail

  TOP-Kabeldetectie.nl

  Op het gebied van kabeldetectoren en kabeldetectie systemen is TOP-kabeldetectie.nl dé specialist in Nederland. Onze specialisten helpen je graag met het vinden van de juiste producten en systemen. Dankzij onze hoogwaardige service, zijn wij een aangename partij om mee te werken. Maar natuurlijk bieden we meer, zoals een gigantisch assortiment. Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn, dan kunnen we het alsnog snel leveren, vaak binnen 2 tot 3 dagen. Dit met dank aan onze korte lijnen met leveranciers. Voordat een product ons magazijn verlaat, wordt het zorgvuldig gecontroleerd. Ontdek nu onze website en bestel alles op het gebied van kabeldetectie online!

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Alutrading BV

  Alutrading is een aluminium lasbedrijf gespecialiseerd op het gebied van truss systemen, standbouw, podiumbouw en theatertechniek. Eigenlijk hebben we bij Alutrading maar één doel en dat is u optimaal tevreden te stellen met onze producten. We leveren kwaliteit op een hoog niveau in de wetenschap dat alles door vakmensen is geproduceerd. De garantie die wij bieden is….? Een goed service en topkwaliteit. Dat is onze missie.

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Toolprofessional.nl

  Toolprofessional is dé online gereedschapswinkel – specialist in meetapparatuur. Van een roterende laser, kruislijnlaser, puntlasers tot tegellasers en nog veel meer! Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en kalibratie van meetapparatuur. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit uit zich niet alleen in producten van hoogwaardige kwaliteit, maar ook in onze service. Onze productspecialisten zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Uw wensen staan centraal en wij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing!

  Eenspan 10, 3897 AL Zeewolde
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Zonnepanelen Noord

  Zonnepanelen Noord is een gediplomeerd en erkend zonnepanelen installateur en leverancier. Onze vakbekwame monteurs zijn intern opgeleid, houden vakinformatie bij en werken veilig en conform de wettelijke voorschriften.

  Zonnepanelen Noord Tynaarlo wordt erkend door openbare kwaliteitsregisters zoals: InstallQ, QBIS en Sterkin.

  Wij zijn een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drenthe en Groningen. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

  Compagnonsweg 1d, 9482 WR, Tynaarlo
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  TOP-Lijnlaser.nl

  TOP-lijnlaser is de lijnlaser specialist. Een lijnlaser wordt ook wel kruislijnlaser of kruislaser genoemd. Wij bieden een ruim assortiment in A-merken, zoals: DeWALT lasers, Geo Fennel, Stanley, Leica lijnlasers en nog veel meer! Daarnaast kunt u bij één van onze specialisten altijd terecht voor vrijblijvend advies. Zij beschikken over zeer veel kennis en hierdoor kunnen zij u over alle aspecten van de kruislijnlaser adviseren. Zij zijn hiervoor telefonisch bereikbaar (ook buiten werktijden om). TOP-Lijnlaser biedt hierdoor de beste service en uitgebreide garantieperioden. Wij calibreren en repareren op onze eigen meetbaan en garanderen daarmee ook de hoogste kwaliteit. U ontvangt altijd een lijnlaser incl. calibratierapport en sticker.

  Eenspan 10C, 3897 AL Zeewolde
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Broek Zuid

  Broek Zuid in Joure: wonen aan het water in Friesland was nog nooit zo comfortabel. Door de ligging aan direct open vaarwater ligt heel Nederland aan jouw voeten. Ideaal voor watersportliefhebbers en gezinnen die willen genieten van rust en het gevoel van vrijheid! Wonen in jouw zelf ontworpen droomhuis is hier mogelijk. Hiernaast is het mogelijk om al jouw duurzame ideeën in praktijk te brengen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden wat betreft het wonen in deze nieuwe woonwijk in Friesland!

  Omkromte 17, 8512AG Joure
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Paarhuis Bouw en Advies

  Paarhuis is een bouwkundig adviesbureau waarbij ontzorgende totaalservice centraal staat. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw-, aanbouw-, en renovatieprojecten. Onze dienst bestaat uit: het ontwerpen en maken van bouwtekeningen, deskundig bouwadvies en bouwmanagement. Wij zorgen ervoor dat het bouwproject voldoet aan het huidige bouwbesluit en in aanmerking komt voor de juiste bouwvergunning. Daarnaast stellen wij een bouwbestek op. Hierin wordt het gehele bouwproject omschreven. Benieuwd naar de kosten van een huis of bedrijfspand bouwen? Neem dan contact op

  De Watergang 31, 7671 SV, Vriezenveen
  Beoordeel als eerste!