Het overzicht van bouwbedrijven
 • Item thumbnail

  Qub Ledverlichting

  Verlichting groothandel Qub, specialist in wand- en plafondverlichting. Qub is dé online partner voor verlichting. Qub is al jarenlang actief als groothandel op het gebied van verlichting voor de professional in afbouw, installatie en plafondtechniek. Qub fungeert als webshop online in verlichting vanuit haar eigen voorraad en levert alle bestelde producten af op een locatie naar keuze. In de webwinkel vind je alles op het gebied van inbouwspots, led panelen, wandlampen en plafonnières. Qub heeft als verlichtingsgroothandel zeer scherpe prijzen en we innoveren ons productassortiment continue voor de beste prijs kwaliteit verhouding. Door onze ruime voorraad hebben we slechts een levertijd van 1 werkdag.

  Bedrijvenpark Twente 183 7602 KG ALMELO
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  bouwproducten.hardeman.nl

  Hardeman Veenendaal levert een breed assortiment aan staalproducten, beplatingsmaterialen, bouwmaterialen en materialen voor tuin en erf.

  Wij houden van ruime voorraden, zodat we altijd materiaal beschikbaar hebben voor scherpe prijzen. Bovendien produceren wij een groot deel van de...

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Topspin International

  Gespecialiseerd in de levering van uiterst compacte montageliften, glasliften, kanaalliften en materiaalliften. Groot assortiment montageliften en glasliften.

  Stelmaker 12a
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Vogel Tube Bending B.V.

  Vogel Tube Bending B.V. is gespecialeerd in het buigen van metalen buizen, kokers, staven en meer. Daarnaast doen wij ook aan walsen, vervormen, bewerken, lassen en solderen van metalen buizen en andere metalen objecten. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een echte specialist zijn in onze markt. Niet voor niets bestaat het bedrijf al meer dan 70 jaar. Wij maken ook ons eigen buiggereedschap, zo weten wij zeker dat wij u altijd kunnen helpen!

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Juran Verwarming

  Juran Verwarming uit Strijen heeft een zeer gevarieerd aanbod aan diensten, van centrale verwarmingsinstallaties tot aan de installatie van complete badkamers. Voldoet uw huidige badkamer niet meer aan uw wensen? Met onze hulp wordt dit zo opgelost. Naast de installatie van badkamers, bestaan onze diensten ook uit ontstoppingsservice, de installatie van airconditioning en loodgieterswerk. Voor bijvoorbeeld het repareren, inspecteren of preventief doorspuiten staan wij voor u klaar. Voor welke dienst u ons ook inschakelt, u bent zeker van een goede service en vriendelijke vakmannen. Wilt u verdere informatie of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem contact met Juran Verwarming op!

  Oudendijk 56, 3291 LN Strijen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  TOP-Kabeldetectie.nl

  Op het gebied van kabeldetectoren en kabeldetectie systemen is TOP-kabeldetectie.nl dé specialist in Nederland. Onze specialisten helpen je graag met het vinden van de juiste producten en systemen. Dankzij onze hoogwaardige service, zijn wij een aangename partij om mee te werken. Maar natuurlijk bieden we meer, zoals een gigantisch assortiment. Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn, dan kunnen we het alsnog snel leveren, vaak binnen 2 tot 3 dagen. Dit met dank aan onze korte lijnen met leveranciers. Voordat een product ons magazijn verlaat, wordt het zorgvuldig gecontroleerd. Ontdek nu onze website en bestel alles op het gebied van kabeldetectie online!

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Alutrading BV

  Alutrading is een aluminium lasbedrijf gespecialiseerd op het gebied van truss systemen, standbouw, podiumbouw en theatertechniek. Eigenlijk hebben we bij Alutrading maar één doel en dat is u optimaal tevreden te stellen met onze producten. We leveren kwaliteit op een hoog niveau in de wetenschap dat alles door vakmensen is geproduceerd. De garantie die wij bieden is….? Een goed service en topkwaliteit. Dat is onze missie.

  Beoordeel als eerste!