Het overzicht van IT bedrijven
 • Item thumbnail

  Breyt

  Breyt is een IT-dienstverlener gericht op het ondersteunen van onze klanten bij het succesvol implementeren en doorontwikkelen van bedrijfssoftware.

  Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale sparringpartner voor onze klanten bij uitdagingen op het snijvlak van bedrijfsprocessen en IT.

  Zoetermeer, Peter Schatrode 12
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Secure Dynamic IT Diensten BV

  Secure Dynamic IT Diensten BV is een full-service ICT dienstverlener gericht op het volledig ontzorgen van zelfstandigen & het midden-klein bedrijf. Wij zorgen voor de middelen zodat je je weer kunt toeleggen op de business.
  Wij rekenen daarvoor een bedrag per maand per werkplek, daarmee zijn wij je ICT medewerker die niet op de loonlijst staat.

  Secure Dynamic IT Diensten heeft een breed pakket:

  – Microsoft Azure
  – Cloud Backup
  – Microsoft 365
  – Telefonie (zowel vast als mobiel)
  – Werkplekbeheer
  – Webhosting of e-mailhosting & domeinnamen
  – Websites maken & beheren

  Stoomloggerweg 8, unit 1.1, 3133KT Vlaardingen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  TLM Solutions

  Ben jij opzoek naar een professionele website voor jouw onderneming? Dan ben je bij TLM Solutions aan het juiste adres! Wij gaan altijd tot het uiterste en doen er alles aan om te zorgen dat jij 100% tevreden bent en blijft!

  Rustoordlaan 46, Eefde
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  OnlineSeminar

  “OnlineSeminar biedt een gebruiksvriendelijk webinarplatform voor leadgeneratie, e-learning en klantcommunicatie. Deelnemers kunnen live (of achteraf) naar een online uitzending kijken, vanaf elke locatie én op elk device. Sinds 2009 bieden we vanuit onze studio in Amsterdam interactieve en meetbare webinars aan voor vele toonaangevende instellingen.
  OnlineSeminar is momenteel gevestigd in Nederland, België en Spanje. Ons webinar platform biedt een duidelijke meerwaarde ten opzichte van andere webinar aanbieders in Europa. Onze Europese ambities voor de komende jaren zijn dan ook hooggespannen.”

  Beoordeel als eerste!