Het overzicht van IT bedrijven
 • Item thumbnail

  web and app development bureau

  Zedrox is een web en app development bureau. We zijn al meer dan 5 jaar actief in het vak en bieden hoogwaardige digitale en e-commerce oplossingen aan tegen eerlijke en betaalbare prijzen.
  https://www.zedrox.nl/

  We zijn een team van ervaren IT ingenieurs, project- en accountmanagers maar ook digitale marketing consultants om jonge en groeiende digitale bedrijven te ontwerpen, bouwen, verbeteren en ondersteunen.

  Wij kunnen toegewijde professionals leveren voor Magento, Shopify, PrestaShop, MEAN/MERN-stack en digitale marketing oplossingen, van kant-en-klaar tot ontwikkeling op maat.

  Naast onze aantrekkelijke prijzen, investeren wij continu in onze mensen om voorop te lopen bij de volgende technologie en concentreren wij op het leveren van wat uw bedrijf nodig heeft. Zonder het verspillen van tijd of onnodig jargon, om ervoor te zorgen dat we de digitale prestaties en uw bedrijfsresultaten maximaliseren.

  Parallelweg 14, 5051 HG Goirle, Nederland
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Breyt

  Breyt is een IT-dienstverlener gericht op het ondersteunen van onze klanten bij het succesvol implementeren en doorontwikkelen van bedrijfssoftware.

  Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale sparringpartner voor onze klanten bij uitdagingen op het snijvlak van bedrijfsprocessen en IT.

  Zoetermeer, Peter Schatrode 12
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Secure Dynamic IT Diensten BV

  Secure Dynamic IT Diensten BV is een full-service ICT dienstverlener gericht op het volledig ontzorgen van zelfstandigen & het midden-klein bedrijf. Wij zorgen voor de middelen zodat je je weer kunt toeleggen op de business.
  Wij rekenen daarvoor een bedrag per maand per werkplek, daarmee zijn wij je ICT medewerker die niet op de loonlijst staat.

  Secure Dynamic IT Diensten heeft een breed pakket:

  – Microsoft Azure
  – Cloud Backup
  – Microsoft 365
  – Telefonie (zowel vast als mobiel)
  – Werkplekbeheer
  – Webhosting of e-mailhosting & domeinnamen
  – Websites maken & beheren

  Stoomloggerweg 8, unit 1.1, 3133KT Vlaardingen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  TLM Solutions

  Ben jij opzoek naar een professionele website voor jouw onderneming? Dan ben je bij TLM Solutions aan het juiste adres! Wij gaan altijd tot het uiterste en doen er alles aan om te zorgen dat jij 100% tevreden bent en blijft!

  Rustoordlaan 46, Eefde
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  OnlineSeminar

  “OnlineSeminar biedt een gebruiksvriendelijk webinarplatform voor leadgeneratie, e-learning en klantcommunicatie. Deelnemers kunnen live (of achteraf) naar een online uitzending kijken, vanaf elke locatie én op elk device. Sinds 2009 bieden we vanuit onze studio in Amsterdam interactieve en meetbare webinars aan voor vele toonaangevende instellingen.
  OnlineSeminar is momenteel gevestigd in Nederland, België en Spanje. Ons webinar platform biedt een duidelijke meerwaarde ten opzichte van andere webinar aanbieders in Europa. Onze Europese ambities voor de komende jaren zijn dan ook hooggespannen.”

  Beoordeel als eerste!