Het overzicht van overige bedrijven
 • Item thumbnail

  Detect Metaaldetectors

  Detect uit Nijverdal Overijssel, werd opgericht in 1979. Wij zijn de officiële metaaldetector importeur (groot- en detailhandel) van het absolute topmerk: XP Metaaldetectors (Frankrijk). Daarnaast zijn we ook dealer van alle A merk metaaldetectormerken in Nederland, zoals onder andere: Tesoro, Rutus, Garrett, Minelab, Technetics, Nokta Makro en nog veel meer! Wij hebben ook een divers aanbod van ingeruilde detectors.
  https://www.detect.nl/

  Van den Bergsweg 10a 7442CK Nijverdal
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Steenbergen Wand- en vloertegels BV

  Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf. In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische...

  Stationsweg 10 6745 XM De Klomp
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  De Eerste Amsterdamse

  “De Eerste Amsterdamse is hét veilinghuis voor onroerende zaken. De veiling vindt traditioneel plaats op maandagavond 18.00 uur in de Rode Hoed aan de Keizersgracht 102 in Amsterdam. Maar wie niet in de gelegenheid is om zelf bij de veiling aanwezig te zijn, kan ook online meebieden.

  Het aanbod van de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling bestaat uit zowel vrijwillig aangemeld vastgoed, als objecten die executoriaal worden aangeboden. Woningen, appartementen, beleggingen, bedrijfs onroerend goed, het aanbod is veelzijdig en interessant voor een brede doelgroep. De toegankelijkheid is een uniek aspect van de EAOGV ten opzichte van veel andere vastgoedveilingen: zowel de professionele handel als de geïnteresseerde particulier komt er.

  De Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling werkt nauw samen met makelaars, notarissen en banken. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over een bepaald object, dan kunnen we u in contact brengen met de juiste persoon. ” https://www.eersteamsterdamse.nl/

  Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL Amsterdam
  Beoordeel als eerste!