Het overzicht van overige bedrijven
 • Item thumbnail

  Detect Metaaldetectors

  Detect uit Nijverdal Overijssel, werd opgericht in 1979. Wij zijn de officiële metaaldetector importeur (groot- en detailhandel) van het absolute topmerk: XP Metaaldetectors (Frankrijk). Daarnaast zijn we ook dealer van alle A merk metaaldetectormerken in Nederland, zoals onder andere: Tesoro, Rutus, Garrett, Minelab, Technetics, Nokta Makro en nog veel meer! Wij hebben ook een divers aanbod van ingeruilde detectors.
  https://www.detect.nl/

  Van den Bergsweg 10a 7442CK Nijverdal
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Steenbergen Wand- en vloertegels BV

  Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf. In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische...

  Stationsweg 10 6745 XM De Klomp
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  De Eerste Amsterdamse

  “De Eerste Amsterdamse is hét veilinghuis voor onroerende zaken. De veiling vindt traditioneel plaats op maandagavond 18.00 uur in de Rode Hoed aan de Keizersgracht 102 in Amsterdam. Maar wie niet in de gelegenheid is om zelf bij de veiling aanwezig te zijn, kan ook online meebieden.

  Het aanbod van de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling bestaat uit zowel vrijwillig aangemeld vastgoed, als objecten die executoriaal worden aangeboden. Woningen, appartementen, beleggingen, bedrijfs onroerend goed, het aanbod is veelzijdig en interessant voor een brede doelgroep. De toegankelijkheid is een uniek aspect van de EAOGV ten opzichte van veel andere vastgoedveilingen: zowel de professionele handel als de geïnteresseerde particulier komt er.

  De Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling werkt nauw samen met makelaars, notarissen en banken. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over een bepaald object, dan kunnen we u in contact brengen met de juiste persoon. ” https://www.eersteamsterdamse.nl/

  Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL Amsterdam
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Hoogendoorn Kaas

  Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar specialist in de verkoop van kaas. Het is een echt familiebedrijf en is dagelijks te vinden op de weekmarkten in Alblasserdam, Papendrecht, Heemstede, Hoogvliet, Zevenhuizen en Rotterdam. Het uitgebreide assortiment heerlijke kazen worden vandaag de dag ook online aangeboden in de webshop van hoogendoornkaas.nl. Altijd vers van het mes en met zorg verpakt en verzonden.

  Coenecoop 735, Waddinxveen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  A2BC Duty Free

  With A2BC duty free, buying spirits online was never easier. Our vision is, that trading of alcoholic beverages in large quantities cannot only happen offline but much faster and convenient online.
  With an extensive network of suppliers and years of experience, we can secure qualitative goods with competitive prices.
  Based in the Netherlands, we have direct connections not only to reliable business partners and trustful suppliers but also to one of the biggest harbour in the world. This gives us the possibility to transport goods to every part on the globe within the shortest time possible.

  Eelkemastraat 181 9723ZW Groningen The Netherlands
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Wim de Vries Verpakkingen

  Wim de Vries Verpakkingen is gespecialiseerd in verschillende soorten verpakkingsmateriaal en dozen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit: dozen, foliën, tapes, bescherming, omsnoering, zakken, enveloppen, lijmdots, kantoorartikelen, machines en tools. Kom langs in onze showroom of bestel de producten gemakkelijk online! Wij kunnen een snelle levering garanderen, zelfs dezelfde dag nog!

  Ploeggang 18, 8431NG, Oosterwolde