Het overzicht van recreatie
 • Item thumbnail

  Carp Whisperer

  Carp Whisperer is de webshop van Ernesto Kamminga. Je koopt hier onder meer karperspullen als karperhaken, hoofdlijnen, boilies, andere soorten karperaas en karperkleding. Ook biedt de website een gigantisch archief met blogs over karpervissen. Ideaal wanneer je jouw prestaties aan de waterkant verder wil verbeteren. De blogs gaan bijvoorbeeld over het maken van rigs, het voeren van boilies en het samenstellen van de juiste spullen. Benieuwd naar Carp Whisperer? Bezoek nu de website: https://www.carpwhisperer.com/nl/

  Veenakkers 33, 9511 RB Gieterveen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Escaping

  Toe aan een nieuwe uitdaging met je vriendengroep? Dan zit je bij Escaping helemaal goed. Je ontsnapt een uur lang helemaal aan de werkelijkheid.

  Uitermate geschikt als vrijgezellenuitje, maar je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen met een groep studievrienden! Eén ding is zeker…...

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Content Party Creator

  Content Party Creator uit Beerzerveld, Overijssel organiseert sinds 1999 al toonaangevende themafeesten, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie- en verenigingsfeesten. Onze opzet is flexibel. Voor zowel kleine als grote groepen kunnen wij een themafeest op verschillende locaties en geheel naar wens aanbieden. Er kan hier zowel uit een breed aanbod vaste locaties gekozen worden, als voor uw eigen locatie. Onze themafeesten kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden. Er kan uit verschillende thema’s gekozen worden en is een buffet inbegrepen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op! Content Party Creator maakt elk themafeest onvergetelijk!

  1e Polderweg 9 7685PN Beerzerveld
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Van Vossen Tenders

  Van Vossen Tenders: botenbouwers, gespecialiseerd in aluminium boot, waaronder: aluminium sloepen, aluminium tenders, luxe en klassieke aluminium tendersloepen. Voorheen ook wel Van Vossen Design of Van Vossen Boats genoemd. Onze werf staat in Steenwijk en vanuit hier kunnen wij al jaren de mooiste ontwerpen aan de man brengen. Elke aluminium boot of sloep wordt op locatie gebouwd en ontworpen. Onze ontwerpen zijn vorig jaar zelfs genomineerd als HISWA Boot van het Jaar! Neem contact met ons op voor een offerte op maat wanneer u een aluminium boot kopen wilt, of laat uw droomboot door ons ontwerpen! Onze bootjes zijn snelvarend met een goed onderwaterschip en prachtig casco. Ook zijn de boten duurzaam! Neem contact op voor meer informatie.

  Koematen 54, 8331 TK Steenwijk
  Beoordeel als eerste!