Elektrischefietsenwinkel.nl

Uw bedrijf?

Elektrischefietswinkel.nl is onderdeel van The Good Movement, altijd een ruim keuze uit scherp geprijsde premium e-bikes.

Elektrischefietswinkel.nl is een zusterbedrijf van JUIZZ, Nederlands meest vooruitstrevende aanbieder van e-mobiliteit. Vanuit 6 showrooms verkoopt en ondersteunt JUIZZ duizenden gebruikers met de beste selectie van e-bikes, bakfietsen, en speed pedelecs. Bij JUIZZ vind je altijd de nieuwste modellen van premium merken Als Riese & Müller, Urban Arrow, Stromer, en QWIC.

JUIZZ vernieuwt het hele jaar door zijn collectie testbikes. De fietsen die daardoor vrijkomen zijn nauwkeurig onderhouden en nagelopen en worden uitsluitend tegen scherpe prijzen verkocht via elektrischefietswinkel.nl

Elektrischefietswinkel.nl is aangesloten bij BOVAG. We bieden als erkend tweewielerbedrijf minimaal 6 maanden garantie op uw complete e-bike (fiets + onderdelen). Op testmodellen krijgt u zelfs 2 jaar garantie.

Daarnaast zijn wij ook een RDW erkend bedrijf. Dit is vooral handig voor speed pedelecs. Sinds 2017 zijn speed pedelecs voor de wet een bromfiets. We helpen u bij het tenaamstellen van uw nieuwe speed pedelec.