Het overzicht van medische bedrijven
 • Item thumbnail

  Fysio Grip

  Voor Fysiotherapie in Eibergen kun je bij Fysio Grip terecht. Wij helpen je op een actieve manier om weer grip te krijgen op jouw klacht.

  Kleine Hagen 2, 7151BR, Eibergen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  BZEN Bikes

  Superlichte e-bikes voor in de stad.
  Bij BZEN ontwerpen we slimme elektrische stadsfietsen voor veilig, schoon, comfortabel en zweetvrij woon-werkverkeer. Een nieuwe manier om van onze steden te genieten.

  Leopoldstraat 55 2000 Antwerpen België
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  ProFitt – Diëtetiek & Lifestyle Coaching

  ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching. Een gezonder leven begint dus ook bij Profitt! Onze diëtisten in Nijmegen richten zich op fit zijn! Maar fit zijn betekent voor iedereen iets anders: afvallen, conditie opbouwen, lekker in je vel zitten of verbetering van je gezondheid. Daarom maken onze voedingsdeskundigen een plan op maat voor je om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Gericht op blijvend resultaat en gezonder leven met een gezondere leefstijl.

  Jan Anne Beijerinckstraat 34 6663 BT, Lent
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Samarali

  Samarali BV is een merk dat zich focust op duurzame yoga producten zoals yoga matten, fitnesskleding, meditatieproducten en meer.
  Wij houden ons bezig met het produceren van trendy eco vriendelijke producten gemaakt...

  Bolkruid 19 3068 DJ Rotterdam
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Vital Solutions

  Vital Solutions is dé expert op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Bij Vital Solutions kunt u als bedrijf terecht voor onder andere een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), RI&E (risico inventarisatie en evaluatie) of vitaliteitsprogramma. Ook voor zaken als een onderzoek psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO) bent u bij ons aan het juiste adres. Vital Solutions heeft als doel mensen op een laagdrempelige manier te helpen hun gezondheid te verbeteren, zowel fysiek als mentaal, door het creëren van een goede werkomgeving voor organisaties en bedrijven. Werknemers kunnen met de uitkomsten van de uitgevoerde onderzoeken zelf aan de slag met het verbeteren van hun vitaliteit.

  Marktstraat 15 9712PB
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Elektrischefietsenwinkel.nl

  Elektrischefietswinkel.nl is onderdeel van The Good Movement, altijd een ruim keuze uit scherp geprijsde premium e-bikes.

  Elektrischefietswinkel.nl is een zusterbedrijf van JUIZZ, Nederlands meest vooruitstrevende aanbieder van e-mobiliteit. Vanuit 6 showrooms verkoopt en ondersteunt...

  Kabelweg 88 1014 BC Amsterdam
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  De Hormoonfactor

  Elektrischefietswinkel.nl is onderdeel van The Good Movement, altijd een ruim keuze uit scherp geprijsde premium e-bikes. Elektrischefietswinkel.nl is een zusterbedrijf van JUIZZ, Nederlands meest vooruitstrevende aanbieder van e-mobiliteit. Vanuit 6 showrooms verkoopt en ondersteunt JUIZZ duizenden gebruikers met de beste selectie van e-bikes, bakfietsen, en speed pedelecs. Bij JUIZZ vind je altijd de nieuwste modellen […]

  Van Leijenberghlaan 240 1082 DC Amsterdam
  Beoordeel als eerste!