Het overzicht van medische bedrijven
 • Item thumbnail

  Vital Solutions

  Vital Solutions is dé expert op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Bij Vital Solutions kunt u als bedrijf terecht voor onder andere een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), RI&E (risico inventarisatie en evaluatie) of vitaliteitsprogramma. Ook voor zaken als een onderzoek psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO) bent u bij ons aan het juiste adres. Vital Solutions heeft als doel mensen op een laagdrempelige manier te helpen hun gezondheid te verbeteren, zowel fysiek als mentaal, door het creëren van een goede werkomgeving voor organisaties en bedrijven. Werknemers kunnen met de uitkomsten van de uitgevoerde onderzoeken zelf aan de slag met het verbeteren van hun vitaliteit.

  Hereplein 3, 9711 GA Groningen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Elektrischefietsenwinkel.nl

  Elektrischefietswinkel.nl is onderdeel van The Good Movement, altijd een ruim keuze uit scherp geprijsde premium e-bikes.

  Elektrischefietswinkel.nl is een zusterbedrijf van JUIZZ, Nederlands meest vooruitstrevende aanbieder van e-mobiliteit. Vanuit 6 showrooms verkoopt en ondersteunt...

  Kabelweg 88 1014 BC Amsterdam
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  De Hormoonfactor

  Elektrischefietswinkel.nl is onderdeel van The Good Movement, altijd een ruim keuze uit scherp geprijsde premium e-bikes. Elektrischefietswinkel.nl is een zusterbedrijf van JUIZZ, Nederlands meest vooruitstrevende aanbieder van e-mobiliteit. Vanuit 6 showrooms verkoopt en ondersteunt JUIZZ duizenden gebruikers met de beste selectie van e-bikes, bakfietsen, en speed pedelecs. Bij JUIZZ vind je altijd de nieuwste modellen […]

  Van Leijenberghlaan 240 1082 DC Amsterdam
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  verbeterhaar.nl

  Verbeterhaar is in 2013 opgericht met als doel om wetenschappelijk bewezen producten tegen haaruitval toegankelijk te maken voor mensen met haaruitval. Er zijn veel producten op de markt waarvan wordt geclaimd dat ze de beste oplossing tegen haaruitval zijn. Helaas is dit vaak niet waar en betaalt de consument een hoop geld voor een product wat niet of nauwelijks werkt.

  De producten die Verbeterhaar verkoopt tegen haaruitval hebben een FDA keurmerk, zijn klinisch getest of bevatten ingrediënten waarvan is bewezen dat deze een positieve werking hebben m.b.t. haaruitval. Hierdoor weten de klanten van Verbeterhaar dat zij goed zitten. De klinische onderzoeken zijn ten alle tijden beschikbaar voor de klant. Je vindt ze op de productpagina of kan contact opnemen met de klantenservice om hiernaar te vragen.

  In 2017 heeft Verbeterhaar de website vernieuwd met als doel om het de klanten nog gemakkelijker te maken. Klanten kunnen er nu ook voor kiezen om de producten op een frequente basis geleverd te krijgen d.m.v. een abonnement. Daarnaast zal Verbeterhaar zich ook op andere haarproducten gaan richten dan alleen de producten die werken tegen haaruitval.

  Brasem 29 1511LB Oostzaan
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Perfect Look

  Perfect Look – Wilt u graag uw lippen opvullen met lipfillers of fillers voor de neus of neuslippenplooi? Of wilt u graag botox laten toepassen in de bunny lines, fronsrimpels, kraaienpootjes, Gummy Smile of zelfs tegen Migraine? Bij Perfect Look worden al deze behandelingen uitgevoerd door een gediplomeerd cosmetisch arts. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor behandelingen tegen overmatig zweten, zoals botox en Miradry behandelingen. Daarnaast voeren wij ook ooglidcorrecties uit door middel van de PlexR methode. Kortom: U kunt bij ons terecht voor alle behandelingen op beautygebied. Hierbij staan kwaliteit en hygiëne zeer hoog in het vaandel

  Wilgenmaat 6, 9431 MC Westerbork
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  GymFood.nl

  GymFood is ontstaan uit de behoefte dat de wereld rondom sportvoeding en supplementen eenvoudiger en effectiever kan. Door het ruime aanbod en variaties van supplementen wordt het voor de consument steeds lastiger om een keuze te maken in welke product het beste is om haar of zijn doelen te bereiken. Bij GymFood werken wij ieder dag hard om sporters te helpen de juiste keuze te maken uit ons assortiment en deze met een brede glimlach toe te passen binnen een gezonde levensstijl.

  Amsterdam
Beoordeel als eerste!