Vaststellingsovereenkomst.nl

Uw bedrijf?

Bij Vaststellingsovereenkomst werkt een team van ervaren juristen die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en de juridische procedures rondom vaststellingsovereenkomsten. Ons team begrijpt dat ontslag een ingrijpende gebeurtenis is en we zijn toegewijd aan het ondersteunen van werknemers in dergelijke situaties.

Onze juristen streven ernaar om niet alleen de beste transitievergoeding voor jou te verkrijgen, maar ook andere gunstige voorwaarden zoals vrijstelling van werk met behoud van loon, hulp bij het vinden van een nieuwe baan, uitbetaling van vakantiedagen, of een positief getuigschrift.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een gratis en vrijblijvend telefoongesprek om jouw situatie en de vaststellingsovereenkomst te bespreken. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw verhaal en geven we advies over zaken zoals ontslagvergoeding, WW-uitkering en opzegtermijnen.

Als je besluit om gebruik te maken van onze diensten, begeleiden we je van begin tot eind. We regelen alle communicatie met de belangenbehartiger van je werkgever, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Ons eerste advies is altijd gratis en vrijblijvend. Als er na dit gesprek een eigen bijdrage nodig is, zullen onze juristen dit duidelijk met je bespreken. In veel gevallen worden de kosten voor onze diensten bij je werkgever in rekening gebracht, waardoor onze service voor jou als werknemer vaak kosteloos is.