• Item thumbnail

  Martien Weel Uitvaartzorg

  Afscheid nemen van een geliefde is ingrijpend. Te midden van de emoties moet er van alles worden geregeld. De overledene moet worden verzorgd en opgebaard, ‘de wereld’ moet op de hoogte worden gebracht, de uitvaart moet worden vormgegeven, enz.. Wat wilde hij/zij? Wat wilt u? Wat zijn de mogelijkheden? Ik denk met u mee.

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  HypotheekUitkomst

  HypotheekUitkomst is het adres voor goedkoop hypotheekadvies. Door onze efficiënte manier van werken geven we hypotheekadvies voor een zeer scherp tarief. Jouw belangen en wensen staan altijd voorop. Wij bieden je een persoonlijk hypotheekadvies bij je thuis, op ons kantoor, via de telefoon of Skype. Omdat we samenwerken met veel uiteenlopende partijen, krijg je altijd het beste advies voor jouw situatie. Wij hanteren een tarief van € 1.395,- voor starters en € 1.895,- voor kopers van een volgend huis. HypotheekUitkomst geeft altijd persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Deskundig advies hoeft niet duur te zijn en daar zijn wij het bewijs van. Wij hebben een frisse kijk op de hypotheekmarkt en bieden de beste oplossing voor jou!

  Lamsoor 10, 9738 AL Groningen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  NuDuitsland

  NuDuitsland uit Groningen helpt u concreet op weg naar succesvol ondernemen in Duitsland en het vinden van de ideale zakenpartner. Met een grote kennis van de Duitse markt en cultuur, gerichte adviezen en een zeer uitgebreid netwerk. Wij zorgen ervoor dat u daadwerkelijk aan tafel komt met voor u interessante partijen en daadwerkelijk omzet gaat maken. Graag leggen we u uit wat de stappen zijn die we samen met u doorlopen naar succesvol ondernemen in Duitsland. U kunt ons inschakelen als uw gids en partner op de volgende vlakken: exporteren naar Duitsland, ondernemen in Duitsland en zakendoen in Duitsland. Hiernaast kunnen wij u ondersteunen bij de aanvraag van een exportsubsidie. Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op de website.

  Perseusstraat 2 9742PX Groningen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Bedrijfsafvalophalen.nl

  Bij BedrijfsafvalOphalen.nl kunt u bedrijfsafval containers huren voor al het afval dat vrij komt bij uw bedrijf of onderneming. Start vandaag nog met duurzaam en efficiënt bedrijfsafval scheiden, voor de scherpste prijs, bij BedrijfsafvalOphalen.nl!

  In onze overzichtelijke webshop kunt u kiezen uit verschillende rolcontainers voor diverse bedrijfsafval stromen. Of het nu gaat om een:

  – Restafval container huren
  – Oud papier container huren
  – Vertrouwelijk papier container huren
  – SWILL container huren

  Wij kunnen u dé oplossing bieden voor uw bedrijfsafval!

  U kunt terecht bij BedrijfsafvalOphalen.nl voor goedkope rolcontainers voor verschillende type bedrijfsafval en in diverse formaten. Het professionele team van BedrijfsafvalOphalen.nl kan u hiermee verder helpen!

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Voicebooking.com

  Een voice-over net zo gemakkelijk regelen als het online bestellen van een spijkerbroek? Bij Voicebooking kan het. Vind je stem, maak online een project aan, schakel rechtstreeks met de voice-over en ontvang de opname vaak al binnen een paar uur.

  Daarbij vinden wij het belangrijk eerlijk...

  Krijn Taconiskade 286 1087 HW Amsterdam
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Woning verhuren Wassenaar

  Een voice-over net zo gemakkelijk regelen als het online bestellen van een spijkerbroek? Bij Voicebooking kan het. Vind je stem, maak online een project aan, schakel rechtstreeks met de voice-over en ontvang de opname vaak al binnen een paar uur. Daarbij vinden wij het belangrijk eerlijk zaken te doen. Geen rare fratsen, maar vaste, transparante […]

  Molenplein 2 2242 HV Wassenaar Zuid holland
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Just in Case

  Just in Case is een allround maatwerkleverancier gespecialiseerd op het gebied van flightcase-kofferbouw, interieurbouw en bedrijfswageninrichting. Vanuit de huidige locatie in Baflo leveren wij maatwerkservice in Noord-Nederland. Onze medewerkers werken enthousiast aan alle individueel op maat gemaakte producten. Vanaf de vraag tot de realisatie staan wij voor u klaar. Al sinds 1991 kunt u bij ons terecht voor flightcases en koffers. Sinds toen produceren wij maatwerk met uitstraling en gebruiken wij alleen hoogwaardige materialen. Duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid staan voorop.

  Eenrumerweg 8, 9953TD, Baflo
  Beoordeel als eerste!