• Item thumbnail

  AAA New Energy

  CursusGeregeld.nl is hét online platform waarop je heel simpel de cursus vindt én boekt die in je agenda past. VCA, BHV en nog veel meer cursussen op het gebied van veiligheid, arbo, logistiek en milieu. Hierdoor heb je een aanspreekpunt voor je cursussen en hoef je je enkel te richten op de kennisoverdracht. Wij organiseren […]

  Bijvang 8 4623 AM Bergen op Zoom
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Breyt

  Breyt is een IT-dienstverlener gericht op het ondersteunen van onze klanten bij het succesvol implementeren en doorontwikkelen van bedrijfssoftware.

  Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale sparringpartner voor onze klanten bij uitdagingen op het snijvlak van bedrijfsprocessen en IT.

  Zoetermeer, Peter Schatrode 12
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  PC uitvaart

  Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen u graag met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u die voor ogen heeft en nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Wij weten namelijk als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden.

  Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Een team van ervaren uitvaartbegeleiders staat voor u klaar. Wij hebben uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland.
  U kunt vooraf uw uitvaartwensen vastleggen, kosten van een uitvaart berekenen en sparen voor uw uitvaart. Wij denken graag met u mee.

  Uitvaart voor iedere achtergrond, religie en cultuur
  PC Uitvaart is van oorsprong een Amsterdamse organisatie en zoals de stad sinds 1931 veranderd is, zijn uitvaarten dat ook. PC Uitvaart is specialist in het verzorgen van uitvaarten van iedere achtergrond, religie en cultuur.

  ookmeerweg 273 1067 SP Amsterdam
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Zilver Advocaten

  Zilver Advocaten is een advocatenkantoor dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ons kantoor bestaat uitsluitend uit advocaten met ruime ervaring opgedaan bij grote gerenommeerde kantoren.

  Wij adviseren en procederen op alle gebieden aangaande het arbeidsrecht....

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Bijverdienen als student

  Zilver Advocaten is een advocatenkantoor dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ons kantoor bestaat uitsluitend uit advocaten met ruime ervaring opgedaan bij grote gerenommeerde kantoren. Wij adviseren en procederen op alle gebieden aangaande het arbeidsrecht. Bijvoorbeeld individuele ontslagzaken, reorganisaties of medezeggenschapskwesties. Mocht een complexe zaak onze expertise overstijgen, bijvoorbeeld vanwege een zaak die […]

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Sunny Side Up

  Wij zijn niet zomaar een video bedrijf. Nee wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard video. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. Kijk snel op https://www.sunnysideup.nl/

  Jan Campertstraat 7.08 6416 SG Heerlen
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening BV

  Balans Leeuwarden adviseert particulieren en bedrijven over verzekeringen en financiële producten. Onze visie: je slaapt het lekkerst als je weet dat je je geldzaken goed hebt geregeld met een advies op maat.
  Daarom gaan wij met jou om de tafel te zitten om te kijken wie je bent. Wat is je situatie, wat zijn je wensen en hoe wil je er over tien jaar voorstaan? Samen zoeken we naar het beste financiële plaatje, waarbij je zo min mogelijk risico loopt tegen zo laag mogelijke kosten. En dat allemaal in normale mensentaal.

  Beoordeel als eerste!