• Item thumbnail

  Trustlr

  Laat ons team van gespecialiseerde juristen jouw ontslagzorgen wegnemen, zodat jij je kunt richten op de toekomst Wij zijn een team van toegewijde en ervaren arbeidsrechtjuristen die zich volledig inzetten voor het bieden van de best mogelijke ondersteuning bij ontslagzaken. Wij begrijpen dat het beëindigen van een arbeidsrelatie een complexe en gevoelige kwestie kan zijn. […]

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Youngcapital

  Onbezorgd Ontslag heeft als ontslagrecht-specialist al meer dan 50 ontslagen werknemers uit de brand geholpen. Na jaren te hebben gewerkt in de corporate advocatuur heeft Bob Kouveld Onbezorgd Ontslag opgericht. Waarom? Omdat hij erin gelooft dat werknemers die “aan de kant gezet worden” ijzersterke juridische hulp verdienen. Verder gelooft Onbezorgd Ontslag erin dat werknemers beter […]

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Blauwe Ogen

  Blauwe Ogen is een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van websites. Dit betekent dat wij zorgen voor een betere zichtbaarheid en rangschikking van websites in zoekmachines, zoals Google. Hierdoor kan de website meer verkeer genereren en de zichtbaarheid van het bedrijf vergroten. Blauwe ogen kan onder andere technische aanpassingen aan de website uitvoeren, zoekwoordonderzoek doen, linkbuilding uitvoeren en content optimaliseren.

  Leonard Springerlaan 7, 9727KB, Groningen, Netherlands
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Burro Burro

  Ons platform biedt een unieke oplossing voor huizenzoekers die op zoek zijn naar de beste vergelijkingsmogelijkheden. Wij bieden een overzicht van de beste makelaars in de markt, zodat u kunt kiezen voor degene die het best bij u past. Onze vergelijking is gebaseerd op een aantal criteria zoals kosten, service en ervaring. Dankzij ons platform kunt u snel en eenvoudig de beste makelaar vinden voor uw specifieke situatie. Onze vergelijkingstool is gebruiksvriendelijk en biedt een duidelijk overzicht van de verschillende makelaars.

  Wibautstraat 129, Amsterdam
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Breyt

  Breyt is een IT-dienstverlener gericht op het ondersteunen van onze klanten bij het succesvol implementeren en doorontwikkelen van bedrijfssoftware.

  Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale sparringpartner voor onze klanten bij uitdagingen op het snijvlak van bedrijfsprocessen en IT.

  Zoetermeer, Peter Schatrode 12
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  PC uitvaart

  Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen u graag met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u die voor ogen heeft en nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Wij weten namelijk als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden.

  Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Een team van ervaren uitvaartbegeleiders staat voor u klaar. Wij hebben uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland.
  U kunt vooraf uw uitvaartwensen vastleggen, kosten van een uitvaart berekenen en sparen voor uw uitvaart. Wij denken graag met u mee.

  Uitvaart voor iedere achtergrond, religie en cultuur
  PC Uitvaart is van oorsprong een Amsterdamse organisatie en zoals de stad sinds 1931 veranderd is, zijn uitvaarten dat ook. PC Uitvaart is specialist in het verzorgen van uitvaarten van iedere achtergrond, religie en cultuur.

  ookmeerweg 273 1067 SP Amsterdam
  Beoordeel als eerste!