• Item thumbnail

  Youngcapital

  Werken bij DHL Wil je een baan waar jouw ontwikkeling voorop staat en waar je ruime doorgroeimogelijkheden hebt? En wil jij werken bij DHL, het meest toonaangevende transportbedrijf ter wereld? Dan is dit je kans! Of je nu aan de slag gaat in het magazijn, als accountmanager, als koerier of in het klantcontact; werken bij […]

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Blauwe Ogen

  Blauwe Ogen is een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van websites. Dit betekent dat wij zorgen voor een betere zichtbaarheid en rangschikking van websites in zoekmachines, zoals Google. Hierdoor kan de website meer verkeer genereren en de zichtbaarheid van het bedrijf vergroten. Blauwe ogen kan onder andere technische aanpassingen aan de website uitvoeren, zoekwoordonderzoek doen, linkbuilding uitvoeren en content optimaliseren.

  Leonard Springerlaan 7, 9727KB, Groningen, Netherlands
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Burro Burro

  Ons platform biedt een unieke oplossing voor huizenzoekers die op zoek zijn naar de beste vergelijkingsmogelijkheden. Wij bieden een overzicht van de beste makelaars in de markt, zodat u kunt kiezen voor degene die het best bij u past. Onze vergelijking is gebaseerd op een aantal criteria zoals kosten, service en ervaring. Dankzij ons platform kunt u snel en eenvoudig de beste makelaar vinden voor uw specifieke situatie. Onze vergelijkingstool is gebruiksvriendelijk en biedt een duidelijk overzicht van de verschillende makelaars.

  Wibautstraat 129, Amsterdam
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Breyt

  Breyt is een IT-dienstverlener gericht op het ondersteunen van onze klanten bij het succesvol implementeren en doorontwikkelen van bedrijfssoftware.

  Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale sparringpartner voor onze klanten bij uitdagingen op het snijvlak van bedrijfsprocessen en IT.

  Zoetermeer, Peter Schatrode 12
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  PC uitvaart

  Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen u graag met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u die voor ogen heeft en nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Wij weten namelijk als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden.

  Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Een team van ervaren uitvaartbegeleiders staat voor u klaar. Wij hebben uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland.
  U kunt vooraf uw uitvaartwensen vastleggen, kosten van een uitvaart berekenen en sparen voor uw uitvaart. Wij denken graag met u mee.

  Uitvaart voor iedere achtergrond, religie en cultuur
  PC Uitvaart is van oorsprong een Amsterdamse organisatie en zoals de stad sinds 1931 veranderd is, zijn uitvaarten dat ook. PC Uitvaart is specialist in het verzorgen van uitvaarten van iedere achtergrond, religie en cultuur.

  ookmeerweg 273 1067 SP Amsterdam
  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Zilver Advocaten

  Zilver Advocaten is een advocatenkantoor dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ons kantoor bestaat uitsluitend uit advocaten met ruime ervaring opgedaan bij grote gerenommeerde kantoren.

  Wij adviseren en procederen op alle gebieden aangaande het arbeidsrecht....

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Bijverdienen als student

  Zilver Advocaten is een advocatenkantoor dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ons kantoor bestaat uitsluitend uit advocaten met ruime ervaring opgedaan bij grote gerenommeerde kantoren. Wij adviseren en procederen op alle gebieden aangaande het arbeidsrecht. Bijvoorbeeld individuele ontslagzaken, reorganisaties of medezeggenschapskwesties. Mocht een complexe zaak onze expertise overstijgen, bijvoorbeeld vanwege een zaak die […]

  Beoordeel als eerste!