Afbeelding

Multibel B.V.

Uw bedrijf?

MultiBel is een automatisch oproepsysteem waarmee u snel, eenvoudig en betrouwbaar een groep personen kunt alarmeren. Een snelle en effectieve alarmering bespaart tijd, beperkt de vervolgschade en zorgt voor continuïteit. Organisaties kiezen sinds 20 jaar voor MultiBel vanwege de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en onze ervaring.

De MultiBel BHV app wordt meestal gebruikt ter vervanging van de BHV pieper. Doordat MultiBel alarmeert via reeds bestaande kanalen is extra hardware niet noodzakelijk en is de BHV altijd goed bereikbaar.

MultiBel biedt 2 verschillende BHV app oplossingen, een GRATIS BHV app (MultiBel Standaard) en een betaalde dienst (MultiBel Professional). Wij vertellen u graag wat de verschillen zijn en wat onze BHV alarmering oplossing bijzonder maakt in de markt.

Wij bieden u een BHV alarmering waarmee in staat bent tien, honderden of duizenden mensen simultaan te alarmeren. Vervolgens kunt u de reacties via MultiBel real time analyseren en vervolgstappen coördineren. Een goed BHV alarmeringssysteem bespaart tijd en beperkt de schade.

Gerelateerde websites:
Bedrijfshulpverlening
Ict
Bedrijfshulpverlening
Bedrijfshulpverlening
Bedrijfshulpverlening
Bedrijfshulpverlening
5-S – Webgids
0rk.nl artikel website
Bakcreaties.nl
alles over bedrijfshulpverlening
Bedrijfshulpverlening
bhv