Het overzicht van retail
 • Item thumbnail

  Zijlstra Naaimachines

  Zijlstra Naaimachines is een speciaalzaak in naaimachines, borduurmachines, lockmachines en quiltmachines, die te verkrijgen zijn in zowel een fysieke winkel in Groningen als de webshop. Wij zijn gepassioneerd over onze producten, daarom verkopen wij alleen de beste kwaliteit. Wij onderscheiden ons dan ook door een breed assortiment aan hoogwaardige merken te bieden, zoals een Bernina naaimachine, Brother naaimachine, Pfaff naaimachine, Singer naaimachine, en Husqvarna naaimachine. Daarbij bieden wij onze naaimachines tweedehands aan en kunt u bij ons terecht voor diverse naaimachine accessoires. Naast ons assortiment onderscheiden wij ons in onze uitmuntende service. In onze winkel staan echte specialisten die u van deskundig advies kunnen voorzien wanneer u op zoek bent naar een geschikte machine. Daarbij hebben wij in de winkel veel modellen uitgestald en kunt u deze zelfs even proberen als u dat wilt. Bovendien ontvangt u bij de aankoop van al onze modellen naast de standaard fabrieksgarantie onze servicegarantie van één jaar. Dit houdt in dat u het hele jaar door met uw machine naar de winkel kan komen wanneer deze gebreken vertoont. Mocht dit niet lukken, dan komen wij naar u thuis voor reparatie van de naaimachine. Dit is te verlengen naar een service abonnement, waarbij wij jaarlijks uw machine controleren op defecten. Heeft u interesse? Bekijk ons assortiment op onze website of kom langs in onze prachtige winkel in Groningen. Tot snel bij Zijlstra Naaimachines!

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Toolprofessional.nl

  Toolprofessional is dé online gereedschapswinkel – specialist in meetapparatuur. Van een roterende laser, kruislijnlaser, puntlasers tot tegellasers en nog veel meer! Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en kalibratie van meetapparatuur. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit uit zich niet alleen in producten van hoogwaardige kwaliteit, maar ook in onze service. Onze productspecialisten zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Uw wensen staan centraal en wij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing!

  Beoordeel als eerste!
 • Item thumbnail

  Qub Ledverlichting

  Verlichting groothandel Qub, specialist in wand- en plafondverlichting. Qub is dé online partner voor verlichting. Qub is al jarenlang actief als groothandel op het gebied van verlichting voor de professional in afbouw, installatie en plafondtechniek. Qub fungeert als webshop online in verlichting vanuit haar eigen voorraad en levert alle bestelde producten af op een locatie naar keuze. In de webwinkel vind je alles op het gebied van inbouwspots, led panelen, wandlampen en plafonnières. Qub heeft als verlichtingsgroothandel zeer scherpe prijzen en we innoveren ons productassortiment continue voor de beste prijs kwaliteit verhouding. Door onze ruime voorraad hebben we slechts een levertijd van 1 werkdag.

  Bedrijvenpark Twente 183 7602 KG ALMELO
  Beoordeel als eerste!