Afbeelding

Van der Donk Interieur

Uw bedrijf?

Van der Donk Interieur staat al 20 jaar voor topmerken in design meubelen en vakkundig advies op het gebied van hedendaagse interieurinrichting. Drijvende krachten van het bedrijf zijn Han en Ellen van der Donk, die al twee decennia lang een flinke dosis creativiteit weten te koppelen aan gezond, inventief ;ondernemerschap. Van woonconcept tot en met uw complete interieurinrichting kunt u met een gerust hart aan het team van Van der Donk Interieur toevertrouwen. Ons team van acht professionals is u graag van dienst.

Projectinrichting by Van der Donk
Naast persoonlijk interieuradvies voor particulieren is Van der Donk interieur gespecialiseerd in projectinrichting. Restaurants, hotels, lobby’s of kantoren; we hebben al veel bedrijven gelukkig mogen maken met een mooi design interieur.

Van der Donk projectinrichting biedt totaal oplossingen die u volledig ontzorgen als het gaat om de inrichting van uw bedrijfspand. Of het nu gaat om de vloer, stoffering of om design meubelen Van der Donk kan het verzorgen. Dankzij de lange en intensieve samenwerking die wij hebben met onze leveranciers kan Van der Donk een aantrekkelijke aanbod combineren met een deskundig advies.

Gerelateerde websites:
Meubelwinkels
Meubelwinkels
Meubelwinkels
designer-meubelen